Tijdens de COVID-19 crisis "gewoon" het nieuwe pand van Teesing bezoeken!

23-04-2020

Voor Teesing heeft Mosman3D een tweetal 360° rondleidingsvideo's mogen maken. Het prachtige nieuwe pand van Teesing, gelegen aan de Verrijn Stuartlaan 7 te Rijswijk, is door middel van 360° video's te bezoeken voor een rondleiding. Ondank de COVID-19 crisis, is het toch mogelijk om een kijkje te nemen in het nieuwe pand.

360° Content Biedt Uitkomst!

Door middel van 360° content maak je het mogelijk om te bezoeken, ervaren en beleven, zonder daadwerkelijk fysiek ergens aanwezig te zijn. Dit zagen ze bij Teesing ook in, waar ze precies op het juiste moment de rondleidingsvideo's hebben laten maken. Vlak voor de uitbraak zijn de opnames op locatie uitgevoerd, daarna zijn alle werkzaamheden digitaal verlopen. Resulterend in bovenstaande video. Er is ook een Engelse versie ingesproken door Teesing, zonder Tour Guide. Beide video's dragen momenteel bij aan de mogelijkheid voor eenieder om Teesing "gewoon" (virtueel) te bezoeken. Dit biedt niet alleen een oplossing in de tijd van COVID-19 en bijbehorende maatregelen. Maar biedt ook de mogelijkheid voor verre klanten, partners en geïnteresseerden om een kijkje te nemen bij Teesing en virtueel rondgeleid te worden door het pand.

Mobiele bezoeker en hulp nodig bij het kijken van de video?

  • Download de YouTube app.

    - Indien u deze niet heeft geïnstalleerd op uw mobiel.

  • Klik éénmaal op de "PLAY" button in de video.

    - Er verschijnt een rode PLAY button met daarboven een logo en titeltekst.

  • Klik in de video bovenaan op het Teesing logo of de titel.

    - De YouTube App wordt geopend en u kunt de video bekijken!

 


Van de Teesing Website:

EEN VIRTUELE RONDLEIDING

In 2019 hebben we het voormalige pand van het Algemeen Nederlands Persbureau aangekocht en verbouwd. In december 2019 zijn we verhuisd. Een “nieuw” pand dat op alle vlakken 4x zo groot is en volledig voldoet aan de moderne eisen. Dat is iets waar we trots op zijn.

Het illustreert hoe we ons in ons 70 jarig bestaan telkens hebben aangepast. Als leverancier van high-tech componenten is de elektronica industrie een grote markt voor ons. Als je alleen al kijkt naar de opkomst van mobiele telefonie, dan schetst dat hoezeer onze markt in beweging is. Onze klanten stellen steeds hogere eisen – ten aanzien van reinheid bijvoorbeeld. We moeten meegaan met die vraag en als gevolg daarvan hebben we een veel grotere cleanroom gekregen.

Het nieuwe gebouw is dus niet zomaar een verhuizing naar een nieuw pand: het laat zien dat we in het verleden in staat waren ons aan te passen en klaar zijn voor een nieuwe en spannende toekomst, gedreven door techniek.

Normaal gesproken zouden wij u graag welkom heten en rondleiden in ons pand. Echter, door het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt de gezondheid van een ieder te waarborgen. Daarom hebben wij een virtuele rondleiding gemaakt, die u kunt bekijken op zowel uw computer, telefoon, als een VR-headset. Voor de beste ervaring raden wij u het gebruik van een VR-headset of telefoon aan. Kijk mee en laat u rondleiden in ons nieuwe pand!

 

BRON: https://www.teesing.com/nl/page/nieuwsberichten/teesing-vr-tour

Scroll to top